C H JANSON

Vet ikke hvor jeg skal skrive om Moxnes og Nerdrum

Det blir nok bare å venne seg til at jeg har en blogg som smitter automatisk til Twitter dersom jeg vil, og som derfra smitter automatisk til Facebook uansett, slik at jeg slipper å gjøre det manuelt.

Her på Stabæk med æ heter det “Alltid. Uansett!” Javel vi kjører på.

Fra epost til blogg

Det er slik jeg har valgt å gjøre det, men skal jeg få flere lesere enn i dag på alle disse kanalene, må jeg ikke bare lære å skrive kortere essays, neida, det blir i tillegg avgjørende viktig at jeg helt og holdent slutter å skrive epost full av synspunkter til folk, og i stedet skriver dette til dem i full offentlighet. Da heter det blogg.

Dette er i korthet den geniale planen jeg har pønsket ut for å få antall abonnenter vesentlig opp fra dagens 4 stk.

Du passerer nok 10 faste lesere innen årsskiftet, du Carl Henrik. Hold ut.

Huskeliste

For at jeg skal huske alt dette lenger, og bedre, arresterer jeg meg selv med denne artikkelen til randen fylt med sitater fra en rykende fersk epost jeg sendte Agnes Moxnes i anledning hennes delvis selvkritiske og ellers gode kronikk om Nerdrum. 

Høy sminkefaktor hos NRK for tiden

Problemet var at jeg så ikke skogen pga alle trærne, det var for mye font-sminke på siden. Og her er utklippet med NRK multifont-styling som jeg siktet til:

 

Jeg har jo et poeng; mangelen på dominans fra Phi og andre estetisk velfungerende proporsjoner er dominerende. Først rydder jeg derfor skogkanten med denne flotte ingressen: “Fra en nerd (rum): Enig med du, men ..”

deretter denne brødteksten:

“… jeg fikk pedant anfall og kan fastslå at dette er alt for mange fonter på så liten plass.

Du tar helt luven av canvas med alle de variasjonene, skjønner’u ikke de’a?

Litt som kunstnere som utfolder seg utradisjonelt i lille Norge. Går ikke.”

Ok, ikke så verst siden jeg hinter underliggende elegant om Nerdrum som kunstneren, men så tilbake til Agnes’ kronikk, som støttes. 

Heia smågærne kunstnere i rettsrevepels !

Det kommer helt sikkert en dag i Norge og andre steder hvor samfunnet vil være bedre i stand til å stagge eller fullstendig ta ut overivrige jurister, økonomer og skattefuter som forlanger at store kunstnere også skal være som dem selv; ryddig og perfekt med regnskapene.

Begynn å male bilder selv, din regnskapskløne !

Da avslutter jeg således.

Noach
%d bloggers like this: