C H JANSON

Fulgte astrologisk tips og vant V76 for første gang

Siste: Denne bloggen viser til en brilleleteaksjon. Brillene ble omsider funnet idag, 24 juli ca kl 1525. Viser til Facebook av 13. mai for flere detaljer, men så tilbake til denne bloggen:

En omfattende leteaksjon pågår for tiden etter at mine briller – Lunor II – forsvant et sted på tomten 9. mai 2015. Jeg har iverksatt alt fra helt normale viftesøk og manngard til diverse metafysiske triks. Delvis er operasjonen nå utvidet til å tjene som motvekt mot NRKs Folkeopplysningen, som for tiden kjøres i reprise. Jeg oppfatter programmets scientistiske redaksjon som vel ensidig i sin iver etter å tilbakevise eksistensen av metafysiske elementer i tilværelsen.

Det er lett å gå i den fella hvis man brenner for noe, og her et eksempel på at jeg selv er like ensidig, dog med en overraskende vri og derfor et par avsluttende spørsmål til scientistene.

Spåkonefaktura

spåkone

 

Da jeg forleden mottok faktura fra en ubrukelig spåkonetjeneste med briller som spesialfelt, så jeg rett på mitt eget telefonnummer som de første sifrene i KID nummeret. Dette tok jeg straks og svært forhastet som et «tegn» på at tiden kan være kommet for en karrière som sin egen spåkone. Så langt har dette overhode ikke fungert, og ikke lenge etter fant jeg også ut at spåtjenesten med sannsynlighetsovervekt bruker innringers telefonnummer systematisk i KID.

Uff da, Carl Henrik, for en tabbeflause.

Horoskopanalyse

Ikke desto mindre, mens forvirringen rundt KID nr var på sitt sterkeste, fant jeg tiden moden for å undersøke horoskopet for dagen med tanke på vinnerlykke. Å finne sitt telefonnummer slik er jo ikke veldig sannsynlig og kunne det være vinnerlykke?

Kanskje dette kunne finansiere et par nye briller?

Jeg kunne da med interesse konstatere at selveste vinnerlykke-aspektet mellom Jupiter og Uranus var iferd med å nå toppen i går, den 10. juni kl 21:15, i mitt personlige horoskop, altså.

Jupiter går såpass sakte at aspektet har vært i sving i ukevis allerede, og jeg skylder kanskje å gjøre oppmerksom på at Uranus også symboliserer originalitet eller eksentrisk oppførsel i tråd med mine senere blogger.

Imidlertid, det er en velkjent astrologisk effekt at dette aspektet er gunstig og muligens en forutsetning for spillere med vinner ambisjoner. Det er et slags fetter Anton aspekt.

Ingen tid å miste. Avgårde til Bekkestua for å spille Lotto og LynToto, toppet med fire flax lodd og en Joker. Det er i hvert fall verdt forsøket, og kan kanskje bli en artig blogg, tenkte jeg.

DSC05198

 

Hos Narvesen fikk jeg uvurderlig hjelp av Finn H til å plukke “bankere”, siden min hesteinteresse for tiden har rustet nesten helt vekk, selv om jeg en gang for 15 år siden eide travhester som løp inn mange millioner av kroner. Det var dog den gang. Stor takk til Finn fordi:

V76!

Flax loddene var resultatløse, men forsyne meg, mindre enn ti minutter før Jupiter (ekspansjon) la seg overrett med Uranus (intuisjon) i mitt horoskop, så gikk Frode Hamre kl 21:08 i mål med dagens favoritt Dejatiero, og jeg hadde for første gang vunnet i V76. Ikke store summen, men likevel. Her er resultatene som produserte ialt 2836 vinnere som da fordelte ca 1.1 millioner kroner.

.
v76-100615Resultat

Lotto

Og det som gjør meg lys til sinns, er at jeg samtidig meldte meg inn igjen hos Norsk Tipping, hvilket kan bety at det Joker nummeret 60587 bør være født under en gunstig stjerne. Forhåpningene er av samme årsak også store hva gjelder Lotto kupongen for de ti kommende ukene.

Følgespørsmål til skeptikere

Til tross for kjempeblemmen med KID nummeret har jeg her – med litt hell hva gjelder sekvensen av hendelser – demonstrert at symbolikken i astrologisk fortolkning kan være presis, selv om denne episoden ikke nødvendigvis er en repeterbar øvelse. Til den som måtte være interessert stiller jeg derfor følgende spørsmål

Spørsmål 1

Gir denne episoden grunnlag for fornyet nysgjerrighet med tanke på å undersøke nærmere om astrologi faktisk fungerer; er det for eksempel mulig å påvise astrologisk funksjonalitet ved å gjøre statistisk analyse av historiske hendelser?

Spørsmål 2

Siden vi er på Lotto tar jeg med følgende, selv om det er litt på siden: Familiens undulat Noa hadde noen måneder gammel følgende uttalelse: “Jeg har tippa i Lotto, hahaha!!” Se video nedenfor, eller følg linken for mer informasjon. Man vil oppdage at det ikke er mimikk. Det kan bare ikke være mimikk.

Det er også korrekt; Noa hadde “tippa i lotto”. På ønske fra oss valgte Noa velvilligst 7 tall ved å kakke med nebbet på kupongen, og vi sendte inn. Det ble null rett, hvilket faktisk også er en slags prestasjon.

Hvordan kan det forklares rasjonelt at en undulat oppfører seg på dette viset?

 

Noach
%d bloggers like this: